Siirry pääsisältöön

Myrkkyinjektioilla rikotaan perustuslakia!



Seitsemän ystävääni on jo kuollut näihin piikkeihin


Vantaalainen vapaustaistelija Thomas Kämper piti todella ravistelevan rohkean puheen Convoy Finland 2022 -mielenosoituksessa 6.2.2022. Thomas puolusti suomalaisten sananvapautta painavin sanoin ja rohkaisi kuulijoita pitämään kiinni Suomen perustuslaista ja sananvapaudesta, koska lakien tehtävänä on nimenomaan meidän kansalaisten suojeleminen.

Thomas Kämper nosti puheessaan esiin myös 13 suoraa viittausta eri lakeihin ja kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin, jotka puhuvat kaikki meidän kansalaisten oikeuksien puolesta tässä laittomassa kokeellisten myrkkypakkopiikkien tuputus tilanteessa. Thomas Kämper toimii myös Vantaan VKK:n varapuheenjohtajana (puheenpitoaikaan 6.2.2021 Vantaan VKK:n varapuheenjohtaja, mutta huhtikuusta 2022 alkaen Vantaan VKK:n puheenjohtaja) ja Vantaan kaupungin luottamushenkilönä.

Tässä on muutamia lainauksia Thomas Kämperin puheesta:

“Näitten piikkien jälkeen seitsemän ystävääni on jo kuollut. Olen ollut syyskuussa hautajaisissa, jossa lääkäri ilmoitti suoraan lähiomaiselle, että hän ei voinut merkitä sitä syy-yhteyttä, ajallista yhteyttä tähän koronapiikkiin, koska hän olisi menettänyt työpaikkansa. Hän oli laittanut ruumiinavaus pöytäkirjaan, että kyse oli sydäninfarktista. Mutta ruumis oli täynnä veritulppia, jotka oli tullut siitä rokotteesta. Ne eivät ole rokotteita. Ne ovat teloituspiikkejä.

Me ollaan kaikki täällä kylmässä sen takia, mitä tuolla on tapahtunut (Eduskuntatalo).

Ikävä totuus ja todellisuus on se, että mihinkään tässä maailmassa ei ole luottamista, ainakaan autuaan sinisilmäisesti. Viisas myöntää itselleen tilanteen vakavuuden ja alkaa käyttämään omia aivojaan asioiden itsenäiseen ja kriittiseen tutkimiseen siten, että rohkenee kyseenalaistaa aivan kaiken. Ja näin päästään aloittamaan aivan puhtaalta pöydältä sen rikkinäisen maailmankuvan jälleenrakennustyöt, joka on väistämättä edessä päin oleva prosessi, joko ennemmin tai myöhemmin.

Semmoisia lakeja on tehty, jotka ovat vastoin perustuslakia. Kansan vastaista toimintaa, mitä tuolla Eduskuntatalossa on tehty viimeiset kaksi vuotta. Ja lakeja on rikottu, kun näitä sponsoroituja myrkkyinjektioita annetaan ilman täydellistä tiedonantoa, ilman vapaata suostumusta lahjuksin painostaen. Ja erityisesti, jos niitä pakotetaan tai vaaditaan perusoikeuksien, kuten myös oikeus työhön, liikkumisvapauteen, terveydenhoitoon tai yms. poistamisen uhalla.

Lakien tehtävä on suojella meitä suomalaisia ja turvata meidän vapaudet. Meillä on oikeus puhua. Meillä on sananvapaus. Me ei olla Pohjois-Koreassa vielä, mutta se on tulossa, jos me ei panna hanttiin. EU:ssa on nimittäin valmisteltu kaikkia jäsenmaita digitaaliseen ID-2020 henkilöidentiteettiin eli sertifikaattiin, joksi koronapassi vaihdetaan hetken päästä.

Tämä on myös ollut ulkoa ohjatun valtioneuvoston suunnitelmissa jo pitkään. EU:hun kaavaillaan pakollista digitaalista identiteettiä ja digi-lompakkoa. Nyt käytössä oleva koronapassi on vain ensiaskel siihen ennen kuin totalitaristinen tyrannia jyrää. Sen tarkoituksena on tutustuttaa ihmiset ajatukseen, että kansalaisilta on oikein vaatia passia hänen käyttäessään palveluita. Aikataulun mukaan digi-lompakon pitäisi olla käytössä jo tämän vuoden 2022 aikana.

Me pidetään perustuslaista kiinni. Me ollaan perustuslaillisia. Noi on perustuslain vastaisia tuolla. Koko Suomen kansan pitää nousta ja taistella tätä hulluutta vastaan. Kansan täytyy tietää, mitä ulkomailta ohjattu hallitus ajaa.”


Thomas Kämper nosti puheessaan esiin 13 viittausta erilaisiin lakeihin ja kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin, joita rikotaan, kun injektioita annetaan ilman täydellistä tiedonantoa, vapaata suostumusta, lahjuksin, painostaen, ja vaatien ottamaan niitä perusoikeuksien poistamisen uhalla. Suosittelemme tutustumaan, jotta tunnet omat oikeutesi:

1) Suomen perustuslaki 7 § Oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen


2) Laki potilaan asemasta ja oikeuksista 5 § Potilaan tiedonsaantioikeus, 6 § Potilaan itsemääräämisoikeus


3) Oviedon sopimus (eli Euroopan neuvoston yleissopimus ihmisoikeuksien ja ihmisarvon suojaamiseksi biologian ja lääketieteen alalla) 2 artikla Ihmisen ensisijaisuus, 5 artikla Yleissääntö 

https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/2010/20100024/20100024_2


4) Euroopan ihmisoikeussopimus 14 artikla Syrjintä 

https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1999/19990063/19990063_2


5) Euroopan komission asetus ehdollisten myyntilupien antamisesta (EY) N:o 507/2006 // 4., 5. artiklat


6) UNESCO:n kansainvälinen bioetiikan ja ihmisoikeuksien julistus // Artikla 6 Suostumus


7) Maailman lääkäriliiton Helsingin julistus – Eettiset periaatteet lääketieteellisessä tutkimuksessa // 9., 10., 25. & 37


8) Suomen Lääkäriliiton Valtuuskunnan Eettiset Ohjeet (Lääkäriliitto) // IV ja V


9) Tutkimuseettisen neuvottelukunnan ohje 2019 // 3.2. Tutkittavan kohtelu ja oikeudet

https://tenk.fi/sites/default/files/2021-01/Ihmistieteiden_eettisen_ennakkoarvioinnin_ohje_2020.pdf


10) CIOMS International Ethical Guidelines for Health-related Research Involving Humans // GUIDELINE 9


11) Euroopan neuvoston parlamentaarisen edustajakokouksen päätöslauselma 2361 (2021) // 7.3.1 ja 7.3.2


12) Euroopan neuvoston parlamentaarisen edustajakokouksen päätöslauselma 2383 (2021) // 4., 5., 8.-10. ja 13.7


13) Nürnbergin säännöstö // 1.-5.


Näihin hallituksen ajamiin Perustuslain vastaisiin ja kansanvastaisiin toimiin täytyy puuttua rakenteellisin keinoin pikaisesti.

Lakien tehtävänä on suojella kansalaisia ja turvata heidän vapauksiaan, ei varjella päätöksentekijöitä tai heidän ajamaa suomalaisia vastaan suunnattua agendaa kritiikiltä.


Lähde:

https://rapsodia.fi/myrkkyinjektioilla-rikotaan-perustuslakia/ 

 / ASIANTUNTIJAVIDEOT


Myrkkyinjektioilla rikotaan perustuslakia


Tällä videolla Sami Naukkarisen äiti kertoo poikansa rokotekuolemasta: 32-vuotias Sami Naukkarinen kuoli Pfizerin rokotteeseen


Täältä löytyy lisää rokotekuolemista ja tästä linkistä ko. asiaan liittyvää

https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/


Mikäli olet ottanut koronarokotteita, niin tarvitset apua!

ASEAssa käytetään patenttiin perustuvaa tieteellistä teknologiaa.

Et ole koskaan nähnyt ASEAn kaltaista tuotetta. Tämä johtuu siitä, että se on maailman ensimmäinen ravintolisä, jossa on käytetty Redox-viestimolekyylejä. 


Opi enemmän ASEAsta, markkinoiden ensimmäisestä juomasta, jossa käytetään tätä ainutlaatuista ja tieteeseen perustuvaa teknologiaa, joka muuttaa ihmisten elämänlaatua ympäri maailmaa.


https://aseafinland.myasealive.com/en/products/BenefitsofAsea.aspx


https://aseafinland.myasealive.com/fn/science/RedoxSignaling.aspx


https://youtu.be/SV-ZC_o4W4c

https://www.youtube.com/watch?v=dhYJnkE5dq4

https://vimeo.com/707357120

https://redoxmatters.com

https://www.youtube.com/watch?v=EoGUVzzshss

https://www.beating-cancer-gently.com/support-files/aseaandthebigthree.pdf

Auta kehoasi puolustautumaan ja puhdistumaan:

https://aseafinland.myasealive.com/en/products/ProductInfo.aspx


Kommentit

Suositut postaukset

Elämänkokemus.

Kuntavaaliehdokasesittelytietoa.